online opruimadvies ZOLDER

'Je spullen hoeven

geen isolatiemateriaal te worden'

 

opruimadvies ZOLDER

Weet jij niet hoe en waar je moet beginnen met je zolder opruimen? Dan is een online opruimadvies ZOLDER een fijne manier om hiermee te starten.

 

 

Tijdens een Clarity Call bespreken we jouw vraag/wens wat je zolder betreft. Vervolgens stuur je mij per e-mail foto´s op van jouw zolder waarbij duidelijk zichtbaar is hoe de huidige situatie is. En, je geeft alle maten door van de vloeroppervlakte, grote meubelstukken en dergelijke.

 

Ik scan de foto´s en ga met een vergrootglas de zolder van alle kanten en hoeken bekijken om de aandachts-/knelpunten boven water te krijgen. Na deze analyse volgt een online advies via Zoom waarbij ik mijn advies nader toelicht. Voorafgaand ontvang je het adviesverslag zodat je mee kunt lezen/kijken.

 

Dit verslag houdt in:

 

· Mijn eerste indruk

· Visualisatie routing zolder(kamer)

· Aandachts-/knelpunten

· Tips hoe je aan de slag gaat + opbergmogelijkheden

· Functie zolder + zones inrichten voor meer flow

 

Investering: € 197 excl. 21% btw

Wat opgeruimde mensen zeggen

Mijn hulp wordt omschreven als warm, persoonlijk, meevoelend en volhardend. Ik werk intuïtief en vanuit het ‘waarom’. Alle antwoorden zitten al in je. Ik stel je simpele vragen en daag je op een zachte manier uit om ze boven water te krijgen.

 

100% vertrouwen, discretie en betrokkenheid zijn voor mij dé uitgangspunten voor een duurzame en fijne samenwerking. Opruimen is emotie.

 

 

‘Je hebt me meer gegeven dan een opgeruimde kast, Heel erg bedankt Isabel!’ G. Saaltink

 

‘Het is meer dan alleen opruimen. Opruimen geeft ruimte maar ook emotie. En daar weet Isabel je echt vertrouwen in te geven.’ H. Stegers - Spice up your Qi

De kracht van Isabel is, dat zij kort en bondig en in heldere taal het inzicht geeft in het 'hoe' en het 'waarom'. Bedankt voor je fijne hulp en alle tips.'  Babs

'Ik vond het een prettig kennismakingsgesprek en vond je open houding prettig. Ook nam je er duidelijk de tijd voor.' A. van Grinsven - deelnemer CONNECT.traject van zooi naar mooi 

'Ik vond het een heel ontspannen en open gesprek. Fijn vond ik dat er ruimte was voor ons beiden waardoor het geen eenrichtingsverkeer was. Dat schept een soort van band, waardoor ik geen afstand voelde, maar waarin je toch professioneel bleef.' S. Vallen

Wie ben ik

Mijn naam is Isabel Lee Andersen.

 

Met 50 jaar ervaring op het gebied van opruimen en 21 verhuizingen, help ik jou op weg naar een leven met meer rust en een opgeruimde leefstijl.

Purpose

In deze veranderende wereld is het mijn roeping om jou rust te geven.

 

Met rust creëer je aandacht voor persoonlijke groei en transformatie, zodat jij de wereld een stukje mooier kunt maken. Op jouw manier.

Isabel Lee Andersen

Wat betekent rust voor jou?

Handtekening
Tijdschrift Scandinavian Living

 © 2021 senses of sook | algemene voorwaarden | privacy policy