opruimmethode !ZOLDER op

Zolder_edited_edited_edited.jpg

'Per ruimte, van boven naar beneden, aan de slag' 

s.o.s

!ZOLDER op

De opruimmethode '!ZOLDER op’ is vooral geschikt als jij een zolder op je woning hebt.

 

 

Met deze methode ontdek je hoe je met kleine projecten jouw gewenste resultaat behaalt. Ik geef je de tools en juiste handvatten.

Het hart van ongebruikte spullen

De zolder vormt vaak het ‘hart’ van spullen met of zonder bestemming. Het zijn meestal spullen uit het verleden, seizoensgebonden artikelen en spullen die bewaard worden voor de toekomst.

Veel zolders hebben nooit een duidelijk omschreven functie gekregen. Deze wordt dan automatisch een opslagruimte, omdat het een ruimte is waar je dagelijks niet hoeft te zijn.

De omschrijving ‘ruime zolder met mogelijkheden’ wordt bij de verkoop van een woning met meerdere verdiepingen strategisch ingezet. Het is handig om al je overgebleven spullen daar te ‘parkeren’, tijdelijk of voor een langere periode.

Een zolder vertegenwoordigt verleden en toekomst, en is daarmee een emotionele broeiplek geworden. Om deze emotionele confrontatie uit de weg te gaan wordt het opruimen van de zolder eerder uitgesteld dan aangepakt.

 

Druk boven je hoofd

Een overvolle zolder is letterlijk een zware last ‘boven je hoofd’. Een opgeruimde zolder zorgt voor meer rust, overzicht en energie. Ook spullen hebben invloed op de energiestroming door je huis.

Loop eens door je huis en merk op waar je letterlijk tegenaan loopt of overheen moet stappen. Denk hierbij aan meubels, schoenen, schooltassen of speelgoed. Of aan spullen die je eerst moet verplaatsen om iets te pakken. Wat is jouw conclusie?

Wie ben ik

Mijn naam is Isabel Lee Andersen.

 

Met 50 jaar ervaring op het gebied van opruimen en 21 verhuizingen, help ik jou op weg naar een leven met meer rust en een opgeruimde leefstijl.

Purpose

In deze veranderende wereld is het mijn roeping om jou rust te geven.

 

Met rust creëer je aandacht voor persoonlijke groei en transformatie, zodat jij de wereld een stukje mooier kunt maken. Op jouw manier.

Isabel Lee Andersen
Tijdschrift Scandinavian Living

 © 2021 senses of sook | algemene voorwaarden | privacy policy