testimonials

wat zeggen mijn klanten

G. Saaltink

'Ik had en heb behoefte aan overzicht, want overzicht brengt rust met zich mee.

Ik was eigenlijk best zenuwachtig en voelde mij heel kwetsbaar,

iemand toelaten in je chaos is niet makkelijk.

 

Isabel vertelde mij dat de spullen die je houdt je aandacht verdienen en die het waard zijn te koesteren. Wanneer je dit geconcentreerd en met aandacht doet, werkt dit ook door in een heleboel andere zaken.

Het is niet gewoon herstructureren van je spullen, het is een veel groter proces dat in gang wordt gezet. En het werkt door op veel meer vlakken. Daar is Isabel zich heel erg bewust van, en dat inzicht weet ze heel goed over te brengen. En dat maakt

dit traject onderscheidend en heel waardevol.

Het heeft mij rust, vertrouwen, en een stukje vrijheid gebracht. Heel erg bedankt Isabel,

je hebt mij meer gegeven dan een opgeruimde kast'.

Babs

 

'De kracht van Isabel is, dat zij kort en bondig en in heldere taal het inzicht geeft in het 'hoe' en het 'waarom'. Bedankt voor alle tips!'.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Marloes | Werkgelukscoach | www.goalsonheels.nl

'Sinds mijn man en ik twee kleine kinderen hebben gekregen, leek de rotzooi zich op te stapelen. Overal speelgoed, boeken, tijdschriften en andere rotzooi. Zelfs mijn werkplek was niet meer alleen van mij.

 

Dit zorgde voor een hoop onrust en doordat het almaar erger werd, werd mijn zin om het

op te ruimen steeds kleiner. Elke poging die we waagden mislukte; dan was het even opgeruimd maar in no time weer een enorme bende. Tot ik in contact kwam met Isabel.

Ze liet me eerst met mijn boeken zien hoe één vaste plek voor ALLE boeken ervoor zorgde dat er al veel meer rust ontstond in huis. 

Toen ik de rest van het huis liet zien (en dan met name de zolder) begonnen bij Isabel de handen al te jeuken. In no time hadden we een nieuwe afspraak gepland en heeft ze me in

1 dag geholpen AL het speelgoed op te ruimen. Ook al is er niet bijzonder veel weggegaan

(3 grote zakken gedoneerd), door het slimmer in te delen hebben

we heel veel ruimte gecreëerd.

 

Isabel heeft me geïnspireerd om door te pakken en nu is mijn kast ook helemaal opgeruimd ingericht én helpen mijn twee dochters (bijna 2 en 4) uit zichzelf mee met opruimen. Dat laatste is wat mij vooral raakt; voorheen lieten ze altijd alles liggen, maar nu ik zelf het goede voorbeeld geef doen ze me exact na'. Onwijs bedankt Isabel!

Saskia Bussink | Businesscoach | www.saskiabussink.com

 

'Ik begon het stappenplan te lezen en ik was blij dat ik veel handige tips kreeg die ik nog niet kende. Terwijl ik dacht dat ik al best veel wist over opruimen. Ik heb een aantal dingen gelijk toegepast en het belangrijkste vond ik de mindset.

 

Toen ik eenmaal zicht kreeg op mijn manier van denken over opruimen, veranderde er veel. Ik heb mijn kledingkast radicaal opgeruimd! Ik merk dat ik nog steeds met een 'opruim'blik door mijn huis kijk. Wat ik vooral fijn aan de benadering van Isabel vind,

is dat ze niet belerend is.

 

Het stappenplan geeft me letterlijk ruimte om zelf te beslissen wat goed is om te doen. Enorm bedankt, Isabel!'. 

 

 

 

I & R

Isabel is tijdens ons opruimtraject altijd verbonden en erg gedreven geweest.

Wanneer wij op het punt stonden om op te geven, stond zij aan de zijlijn om ons aan te moedigen. Als kersverse ouders begon een nieuwe fase in ons leven, eerst met chaos, maar nu met steeds meer rust en overzicht. Wij zijn er nog niet, maar zeker op de goede weg.

De methode !Zolder op werkt heel goed, dankjewel Isabel!

  • Instagram
  • Pinterest
  • Gray LinkedIn Icon

© senses of sook | privacyverklaring