werkwijze

'Opruimen is een reis naar meer rust in je leven'

 

Reis je mee?

Kennismaken

Je leefstijl veranderen is een uitdaging. Het vergt moed en vertrouwen om het anders te doen dan wat je gewend bent.

 

 

Opruimen wordt vaak uitgesteld, ook al verlang je stiekem naar meer rust en overzicht in huis.

Tijdens een clarity call maken we kennis met elkaar. We sparren over waar je tegenaan loopt wat opruimen betreft. Ik geef je wat tips, zodat je alvast een start maakt.

Het gesprek is vrijblijvend en bedoeld om een indruk te krijgen van jouw situatie.

Voel je na dit gesprek een JA, kies dan wat bij jou past. Bijvoorbeeld een online opruimadvies, een DISCOVER.sessie of een traject.

 

Ik werk met korte trajecten van drie maanden. Ik deel mijn expertise en tools met jou, zodat je na afloop voldoende handvatten hebt om zelf verder te gaan.

Hoe gaan we aan de slag

Opruimen is een vaardigheid die onderschat wordt. Daarom gaan we eerst de diepte in om de fundamentele basis te leggen. Het anker van jouw opruimavontuur.

 

  • Wat vind jij belangrijk?

  • Hoe wil je leven en wonen?

  • Wat voegt waarde toe in jouw leven?

  • Waarom wil je opruimen?

Wanneer jij dit helder hebt, dan weet je ook welk soort leven jou de meeste vreugde zal brengen als je helemaal klaar bent.

 

 

Met een flexibele planning ga je dit stap voor stap realiseren in jouw tempo.

Tijdens een opruimsessie bewaak en coördineer ik de werkzaamheden.

 

 

Ik maak het overzichtelijk. Jij wint tijd om je te focussen op jouw spullen selecteren. Jij bepaalt het tempo, ik voel wat je nodig hebt.

 

 

Naast opruimtips krijg je van mij ook tips over hoe je meer rust en eenheid in jouw interieur creëert. Ik voorzie je van praktische en creatieve opbergoplossingen.

 

 

Je krijgt niet alleen een opruimfanaat over de vloer, maar ook een vormgever en stylist pur sang. Twee vliegen in één klap.

 

Evaluatie

Na afloop evalueren we hoe het traject is verlopen en of je eventueel meer hulp nodig hebt.

ellieelien-KH0CwR1y2hk-unsplash_edited.j

Wat opgeruimde mensen zeggen

Mijn hulp wordt omschreven als warm, persoonlijk, meevoelend en volhardend. Ik werk intuïtief en vanuit het ‘waarom’. Alle antwoorden zitten al in je. Ik stel je simpele vragen en daag je op een zachte manier uit om ze boven water te krijgen.

 

100% vertrouwen, discretie en betrokkenheid zijn voor mij dé uitgangspunten voor een duurzame en fijne samenwerking. Opruimen is emotie.

 

 

‘Je hebt me meer gegeven dan een opgeruimde kast, Heel erg bedankt Isabel!’ G. Saaltink

 

‘Het is meer dan alleen opruimen. Opruimen geeft ruimte maar ook emotie. En daar weet Isabel je echt vertrouwen in te geven.’ H. Stegers - Spice up your Qi

De kracht van Isabel is, dat zij kort en bondig en in heldere taal het inzicht geeft in het 'hoe' en het 'waarom'. Bedankt voor je fijne hulp en alle tips.'  Babs

'Ik vond het een prettig kennismakingsgesprek en vond je open houding prettig. Ook nam je er duidelijk de tijd voor.' A. van Grinsven - deelnemer CONNECT.traject van zooi naar mooi 

'Ik vond het een heel ontspannen en open gesprek. Fijn vond ik dat er ruimte was voor ons beiden waardoor het geen eenrichtingsverkeer was. Dat schept een soort van band, waardoor ik geen afstand voelde, maar waarin je toch professioneel bleef.' S. Vallen

Wie ben ik

Mijn naam is Isabel Lee Andersen.

 

Met 50 jaar ervaring op het gebied van opruimen en 21 verhuizingen, help ik jou op weg naar een leven met meer rust en een opgeruimde leefstijl.

Purpose

In deze veranderende wereld is het mijn roeping om jou rust te geven.

 

Met rust creëer je aandacht voor persoonlijke groei en transformatie, zodat jij de wereld een stukje mooier kunt maken. Op jouw manier.

Isabel Lee Andersen

Waar verlang jij naar?

Handtekening
Tijdschrift Scandinavian Living

 © 2021 senses of sook | algemene voorwaarden | privacy policy